Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Το Τρία Πεντάκτινο

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΩ

Τα τρία στην Ταρώ σηματοδοτούν την ολοκλήρωση μίας φάσης. Το σημείο απ' το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση, τη στιγμή που γεννιέται κάτι καινούργιο, προερχόμενο από τις αναμεμειγμένες ενέργεις δύο πραγμάτων, ατόμων ή καταστάσεων, οι οποίες δεν μπορούν πλέον να ξεχωρίσουν. Όταν εμφανίζονται τριάρια σ' ένα ρίξιμο, πρέπει να ξέρουμε ότι είναι κοντά η στιγμή που θα δούμε να υλοποιούνται τα πρώτα αποτελέσματα των προσπάθειών μας ή των καταστάσεων που βιώνουμε. Αν όμως επηρρεάζεται αρνητικά, το τρία θα φέρει καθστερήσεις κι εμπόδια.

Τα τρία συνδέονται με την Αυτοκράτειρα , έτσι ό,τι καινούργιο γεννηθεί, θα χρειαστεί φροντίδα κι ενδιαφέρον για να εξελιχθεί και να ωριμάσει.

Δραστηριότητες σε ομάδες, συνεργασίες, συμμαχίες, συγκεντρώσεις είναι πολύ συχνές εκδηλώσεις του αριθμού τρία. Όταν βλέπουμε αυτό τον αριθμό, θα πρέπει να περιμένουμε μία πιο εξωστρεφή συμπεριφόρά, με νέους ανθρώπους να εμφανίζονται και να ενώνουν τις δυνάμεις τους προς ένα κοινό σκοπό. Το τρία είναι ο αριθμός που συμβολίζει τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων, που μπορεί να είναι οποιασδήποτε φύσης: αισθηματικής, οικογενειακής, επαγγελματικής, καλλιτεχνικής κ.ο.κ.

Το τρία έχει την έμφυτη επιθμία να δημιουργεί και να πολλαπλασιάζει, έτσι είναι ένας αριθμός που συνδέεται με τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη.

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

δημιουργικότητα, τέχνη, ομορφιά, αρχικά αποτελέσματα μιας προσπάθειας, προσωρινές καθυστερήσεις, συγκεντρώσεις.

Διάβασμα Ταρώ μέσω Skype/Facebook Messenger

Readings

ΤΟ ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ

Στοιχείο: Γη

Αστρολογική Αντιστοιχία: Ο Άρης στον Αιγόκερω

Μυστικιστικός Τίτλος: ο Άρχοντας της Εργασίας

Χρόνος: 31 Δεκεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Το Τρία Πεντάκτινο είναι μία κάρτα που συχνά αναφέρεται στο εργασιακό μας περιβάλλον. Είναι η κάρτα των συνεταιρισμών, της συνεργασίας, της συμμαχίας. Σηματοδοτεί τη δημιουργία ομάδων που δουλεύουν σκληρά για ένα κοινό σκοπό. Γι' αυτό και είναι μία από τις κάρτες που συνδέονται με εργασιακές σχέσεις, με πρόσληψη και επαγγελματικές καταστάσεις γενικότερα. Είναι μία πολύ θετική κάρτα αν εμφανιστεί σε ριξίματα που αναφέροναι σε εργασιακά θέματα.

Είναι επίσης μία κάρτα που συνδέεται με μάθηση και καλλιέργεια ταλέντων και δεξιοτήτων που θα μας βοηθήσουν στο επάγγελμά μας. Συχνά, όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, θα λάβουμε υποστήριξη και βοήθεια στα σχέδιά μας και κάποιες φορές μπορεί να βρούμε κάποιον μέντορα ή κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα μας προσφέρει βοήθεια και θα μας πάρει υπό την προστασία του.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι το Τρία Πεντάκτινο σημαίνει επίσης και σκληρή δουλειά. Το μήνυμά του είναι θετικό και προαναγγέλει επιτυχία και υποστήριξη, αλλά προΰποθέτει και τη δική μας προσπάθεια και συνειδητή δέσμευση, ώστε να φέρουμε εις πέρας αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο.

Πολλές φορές το Τρία Πεντάκτινο εμφανίζεται και σε ερωτικά ριξίματα. Μία περίπτωση που συμβαίνει αυτό, είναι όταν το άτομο που μας ενδιαφέρει προέρχεται απ' τον εργασιακό μας χώρο. Συχνά όμως συχνά χαρακτηρίζει σχέσεις που χρειάζονται πολύ "δουλειά" για να λειτουργήσουν. Από τις υπόλοιπες κάρτες μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι ένας αυτός που κάνει όλη τη δουλειά ή αν απλά κάποιος στη σχέση χρειάζεται κάποιου είδους υποστήριξη ή ενθάρρυνση από τρίτους, ώστε να κάνει τ' απαραίτητα βήματα.

Αρνητικά το Τρία Πεντάκτινο σημαίνει ότι θ' αντιμετωπίσουμε προβλήματα στη δουλειά μας και ότι πιθανά κάποιος να μας υπονομεύει. Αν συνοδεύεται από δύσκολες κάρτες όπως ο Πύργος, το Πέντε Μπαστούνι ή το Δέκα Σπαθί, μπορεί να σημαίνει απόλυση ή ανεργία. Είναι πιθανό να έρθουμε σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες και ως αποτέλεσμα να διαλυθεί κάποια συνεργασία που είχαμε συνάψει. Σχέδια που κάναμε ενδέχεται να χαλάσουμε ή να μην πάνε όπως υπολογίζαμε κι ακόμα είναι πιθανό να μην καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες μας ή να τις προσδοκίες που κάποιος άλλος είχε από εμας.

Τα δυσάρεστα αποτελέσματα για τα οποία μας προειδοποιεί το αρνητικό Τρία Πεντάκτινο, συχνά έχουν να κάνουν με έλλειψη εμπειρίας, γνώσεων ή δεξιοτήτων ή να είναι απόρροια φτωχού προγραμματισμού και ελλιπούς προετοιμασίας.

Μία άλλη αρνητική ερμηνεία αυτής της κάρτας, είναι ότι μπορεί να χάσουμε κάποια υποστήριξη που μας είχε δοθεί ή κάποιο άτομο που είχαμε με το μέρος μας μπορεί να στραφεί εναντίον μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το αρνητικό Τρία Πεντάκτινο, δείχνει μία συνομωσία ή σαμποτάζ, γι' αυτό μας εφιστά την προσοχή ώστε να έχουμε φυλαγμένα τα νώτα μας και να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε οτιδήποτε παράνομο ή επικίνδυνο, ακόμα κι αν αυτό μας ζητηθεί από κάποιον ανώτερο.

Διάβασμα Ταρώ Μέσω Email

Reading via Email

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Θετικά: εργασία, επαγγελματικά ιδρύματα, ένωση δυνάμεων, ομαδική εργασία, ευκαιρίες, προαγωγή, πρόσληψη, ευημερία, επιτυχία, παραγωγικότητα, επίτευξη στόχων

Αρνητικά: υπονόμευση, ανεργία, απόλυση, διάλυση ομάδας/συνεργασίας, συνομωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου